seneste nyt

08-12-2020

Søger du opskrifter eller inspiration så kontakt mig på 27222206. Jeg sender gerne en opskrift.

08-12-2020

Skriv hvis du har brug for hjælp til at lave skøn andesteg i blød og saftig konsistens

08-12-2020

Der er ikke indlagt nogen video

11-08-2020

Endnu en dejlig klassisk ret som er let at trylle om til en blød og saftig variant, som kan spises af alle rund om bordet, også dem der har udfordringer med at tygge.

Hvis du gerne vil have en super smag i både kød og sauce, så brun stegen i en gryde og hæld svinefond ved som du ville gøre med en almindelig rullesteg. Se mere i opskriften.

Opskriften kommer her:

400 g svinekød i tern, rå

150 g svinefond

50 g piskefløde

9 g EasyCare Instant

3 g salt

70 g svesker

Metodebeskrivelse:

Kom svinekød, Easycare INSTANT, piskefløde, salt og Oscar svinefond i en foodprocessor og kør den til den bliver fast i konsistensen.
Lad farsen hvile i et par timer i køleskab.
Form farsen i en bradepande så den ligner en rullesteg, læg sveskerne i midten
Lad gerne farse hvise til næste dag.
Stegen kan nu bages i ovnen ved 200 grader i ca 20 minutter, så den bliver fast, og herefter brunes i smør på panden og stege i den fond du senere laver skysauce af, eller du kan stegen den færdig i ovnen i ca 45 minutter ved 175 C
Server med skysauce eller vildtsauce, kartofler og surt.