EasyCare Instant

Pris: 758,55 DKK
Meget velegnet til at producere blød konsistens ud fra råt kød samt til andre produkter hvor EasyCare indgår, men hvor du gerne vil sikre dig at maden holder faconen selv ved temperaturer over 100 C

EasyCare, 500 g

Pris: 804,10 DKK
EasyCare er et super let og enkelt produkt at arbejde med. Det giver en rigtig god konsistens og en god mundfornemmelse. Derfor er det fantastisk at bruge til fremstilling af mad til personer med Dysfagi. EasyCare er fremstillet med henblik på at udnytte de bedste egenskaber fra GellanCare og AgarCare. Det er muligt at fremstille pålæg, som smelter i munden, men som er skærefast og let at udportionere f.eks. i kunstige tarme, så resultatet ligner almindeligt pålæg. EasyCare er smagsneutral, vegansk og glutenfri. De færdige produkter tilberedt med EasyCare kan opvarmes til 80 C, så hvis maden skal serveres som en del af et varmt måltid, så anbefaler vi EasyCare Instant som er udviklet så det tåler temperaturer op til 125 C. Tilsæt 10 g EasyCare pr. kg masse. For yderligere vejledning kik under TexturasCare hvor alle produkter er gennemgået. Ingredienser: agar-agar (E 406), gellan (E 418).

XanthanCare Instant, 400 g

Pris: 265,50 DKK
XanthanCare Instant er et letopløseligt fortykningsmiddel der kan omrøres med et piskeris eller ved at ryste væsken sammen med produktet. XanthanCare Instant fortykker væske jævnt uden at blive tykkere når den står. Der skal anvendes ca 10-12 g XanthanCare pr. liter kold eller varm væske. Det har ingen smag og er derfor super god til fortykning af drikkevarer.

Iota 500 g

Pris: 412,75 DKK
Iota kan bruges til at fremstille bløde, elastiske geléer (varme og kolde). Især velegnet til fødevarer med et højere fedtindhold såsom saucer, fløde og cremer. Iota er et vegetabilsk geleringsmiddel, der fås fra rødalger.

XanthanaCare, 500 g

Pris: 403,50 DKK