EasyCare Instant

Pris: 948,20 DKK
Meget velegnet til at producere blød konsistens ud fra råt kød samt til andre produkter hvor EasyCare indgår, men hvor du gerne vil sikre dig at maden holder faconen selv ved temperaturer over 100 C

EasyCare, 500 g

Pris: 1005,10 DKK
EasyCare er et super let og enkelt produkt at arbejde med. Det giver en rigtig god konsistens og en god mundfornemmelse. Derfor er det fantastisk at bruge til fremstilling af mad til personer med Dysfagi. EasyCare er fremstillet med henblik på at udnytte de bedste egenskaber fra GellanCare og AgarCare. Det er muligt at fremstille pålæg, som smelter i munden, men som er skærefast og let at udportionere f.eks. i kunstige tarme, så resultatet ligner almindeligt pålæg. EasyCare er smagsneutral, vegansk og glutenfri. De færdige produkter tilberedt med EasyCare kan opvarmes til 80 C, så hvis maden skal serveres som en del af et varmt måltid, så anbefaler vi EasyCare Instant som er udviklet så det tåler temperaturer op til 125 C. Tilsæt 10 g EasyCare pr. kg masse. For yderligere vejledning kik under TexturasCare hvor alle produkter er gennemgået. Ingredienser: agar-agar (E 406), gellan (E 418).

AgarCare, 500 g

Pris: 747,01 DKK
AgarCare er let at anvende, det giver en rigtig god mundfornemmelse og en god konsistens. I modsætning til GellanCare er AgarCare lidt følsom over for sure produkter og der vil således være produkter som syltede rødbeder, tomater og marinerede sild som ikke vil sætte sig til en skærefast konsistens. AgarCare arbejder bedst ved ph over 4. AgarCare muliggør produktion af varme gelé og er effektiv selv i meget små mængder. AgarCare ekstraheres fra røde alger.

GellanCare, 400 g

Pris: 1514,85 DKK
Giver en god og skærefast konsistens, men smelter stadig så det kan anvendes til alle tre konsistensniveauer til personer med dysfagi. GellanCare er let at bruge og da den ikke er følsom over for lav ph, så er den super god at anvende til f.eks. rugbrød, sild, syltede rødbeder. og friske tomater. GellanCare er ligeledes særligt anvendeligt til fremstilling af kød i gratinkonsistens, som skal genopvarmes idet det tåler genopvarmning til 90 C Læs mere om egenskaber og find opskrifter på hjemmesiden.

XanthanaCare, 500 g

Pris: 504,30 DKK